Felfüggesztett börtönbüntetés

2022.02.22. 10:59

Közlekedési jelzőtáblával ütlegelte az embereket

Az Encsi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy 31 éves férfival szemben.

Shutterstock/Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A vád szerint a vádlott 2020. december 24-én késő este, Abaújváron megjelent egy haragosa lakásánál, ahol a szóváltásba keveredett az ott lakó férfival. A vita során a vádlott magához vett egy fa karót, amivel a kerítésen átnyúlva megütötte az udvarán tartózkodó haragosa kezét. Az indulatos vádlott ezt követően távozott a helyszínről, azonban útközben egy közlekedési jelzőtáblát kihúzott a helyéről és azzal dühében további két közelében tartózkodó férfit is megütött. A sértettek közül a karóval bántalmazott férfi 8 napon túl gyógyuló kéztörést szenvedett.

 

Az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott. A vádlottal szemben közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt külön büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában