Baleset

2022.01.04. 15:46

Árokba borult mozgáskorlátozott férfit mentettek meg a rendőrök

Elektromos járművével az árokba borult egy férfi Rudabányácska környékén. A rendőrök észlelték, és megmentették.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai, Molnár Péter r. törzsőrmester és Vietórisz Zoltán r. őrmester 2022. január 4-én 2 óra 45 perckor gépkocsizó járőrszolgálatot láttak el. Az egyenruhások Sátoraljaújhely felől Rudabányácska irányába haladtak, amikor az út menti mély árokból piros fényt láttak kiszűrődni. Azonnal megálltak és észlelték, hogy egy mozgáskorlátozott férfi elektromos járművével felborult, utasa pedig a földről halkan szólította a rendőröket.

 

A férfi elmondta a járőröknek, hogy mintegy három órája érte baleset, de eddig nem vette észre őt senki, a telefonja pedig nincs nála, így nem tudott segítséget hívni.

 

A bajba jutott férfihoz a rendőrök mentőt hívtak, a katasztrófavédelem munkatársai pedig a megrongálódott elektromos jármű kimentésében működtek közre.

 

A férfit további ellátása és kivizsgálása céljából a mentőszolgálat kórházba szállította, a rendőrök pedig gyalogosan hazatolták a megsérült járművet, amelyet átadtak feleségének - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában