Ellenőrzés

2021.12.08. 20:41

A járőrök egy túlsúlyos járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból

A miskolci rendőrök Felsőzsolcán vonták intézkedés alá azt a sofőrt, aki járműszerelvényével a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai december 7-én 10 óra előtt, Felsőzsolcán a Szent István utcában egy személygépkocsit vezető sofőrrel szemben intézkedtek. A jármű utánfutójának a platója 50 db raklappal volt megpakolva - írja a police.hu.

A sofőr által vezetett szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget 560 kilogrammal haladta meg. A tetten ért gépkocsivezető ellen a rendőrök közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök - a kiemelt szabálysértések elkövetőivel szemben - a közlekedés biztonsága érdekében alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában