közfeladatot ellátó személy elleni erőszak

2021.05.14. 16:03

Már stabil állapotban van a megszúrt ápolónő

Ahogy beszámoltunk már róla, csütörtökön délután a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban egy műtétre váró 69 éves felsőzsolcai nő egy késsel megsebesített egy 20 éves ápolónőt.

Horváth Imre

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Mint a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt indult eljárás a nővel szemben, de vélhetően súlyos testi sértés miatt is felelnie kell majd, hiszen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést okozott az ápolónőnek, akit a hátán szúrt meg.

Úgy tudjuk, az eset a kórház traumatológia osztályán történt, az elkövető pedig továbbra is a kórházban fekszik, de már elkülönítették a betegtársaitól. Az okokról egyelőre semmit nem tudni, a rendőrségi vizsgálat során a nő mentális állapotát is vizsgálják majd.

Dr. Révész János, a kórház főigazgatója a személyiségi- és betegjogok figyelembevételével arról tájékoztatta az Északot, hogy az ellátásban részesült dolgozó állapota stabil, maradandó sérülést nem szenvedett. Az intézmény az ügyben belső vizsgálatot kezdeményezett és együttműködik a rendőrség által lefolytatott eljárás során is.

(A borítókép illusztráció)

https://boon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/apolonot-szurt-meg-egy-beteg-5445775/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában