Bántalmazás

2021.01.31. 14:30

Brutálisan összeverte haragosát a férfi

Súlyos sérüléseket okozhatott haragosának az a férfi, akinek január 29-én rendelte el letartóztatását a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított és a sértett férfi korábbról ismerték egymást, haragosok voltak. Január 27-én Encsen az utcán találkoztak, vitatkoztak. A vita hevében a gyanúsított a nála lévő spray-vel a sértett arcába fújt, majd egy bozótvágó késsel többször fejen ütötte. A sértett a földre esett, azonban a gyanúsított további csapásokat mért a sértett fejére és hátára. A sértettnek sikerült felállni, menekülni kezdett, azonban a gyanúsított követte és hátulról még egyszer a fejére sújtott a bozótvágó késsel. A sértett számos mély vágott sérülést szenvedett, melyek várhatóan 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülések.

A gyanúsítottal szemben testi sértés és garázdaság miatt indult eljárás. A cselekmény akár 4 és fél évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A bíróság szükségesnek ítélte a gyanúsított szabadságának korlátozását, ezért egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A bíróság döntését a gyanúsított nem fogadta el, fellebbezést jelentett be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában