biztonság

2020.12.14. 09:30

ProPolice – Biztonságerősítő tippek

Ahogy a propolisz védi az immunrendszerünket, úgy szeretnénk a ProPolice kiadványunk tanácsaival megóvni önöket, közös értékeinket, továbbá a karácsonyi ünnepek meghittségét és boldogságát.

Forrás: police.hu

Interneten, online érhető el az a több témát, érdekességet, videókat és nyereményjátékot is tartalmazó kiadvány, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztályának munkatársai készítettek. A ProPolice betekintőjéből kiderül, hogy az online újság olyan muníciót ad mindenkinek, amivel megóvhatjuk szeretteinek és saját magunkat is!

Betekintő:

  • Kővel nem lehet „bankolni” ezt majdnem mindenki tudja, egy miskolci nő törvénytelen módját választotta a pénzfelvételnek. A helyes pénzkezelésről mindjárt a 2. oldalon olvashatnak.
  • Ha gépjárművezetőként nem tudja mire gondoljon, és mire figyeljen oda, akkor lapozza fel a 4. és 5. oldalt.
  • Elképesztő arcátlanságok tárházát soroltatják fel azok a csalók, akik idős embereket tévesztenek meg. A leghatásosabb megoldás, az lenne, ha a jótanácsokat elmondanák az unokák, a felnőtté vált gyerekek, a szomszédok, a kollégák azoknak az időseknek, akik egyedül élnek, vagy egyéb kockázati tényezők miatt könnyebben válhatnak sértetté. A rendőrség arra is felhívja még a figyelmet, hogy a legújabb elkövetői módszer szerint a határmentén élő idős embereket átcsábíthatják szlovák területre, hogy ott adják át a pénzt! Nézd meg a videót a 7. oldalon és tanítsd a nagyit!
  • Hogy függ össze a láthatósági szájmaszk és a százlábú? Válasz: 6. oldalon!
  • Biztonsággal, biztonságban biztosan nyerhet is, ha kitölti a biztonság témakörét körbejáró keresztrejtvényünket a 11. oldalon.
  • Híreink között található még a megmentett ózdi kiskutya története, a biztonságos tűzifa vásárlás feltételei, de arról is tájékozódhatnak, hogy jelentkezhetnek rendőrnek! Megnézhetik még az ősbemutatóját itt tartó „Biztonság karácsonya” című animációs kisfilmünket is.
  • Fotó: police.hu

    „Hosszú évek kollektív rendőri tapasztalata mondatja velem, hogy ebben az időszakban könnyebben válhatunk sértetté, figyelmünk megoszlik, időnk szűkös, türelmünk fogytán. A ProPolice kiadványunk segítséget adhat ahhoz, hogy megóvjuk közös értékeinket! Kérem, lapozzanak és nézzenek bele a bunmgelozes.eu oldalon található >>> ProPolice <<< elektronikus újságba.”

    /dr. Mecser Tamás r. ezredes mb. megyei rendőrfőkapitány/

    -B.-A.-Z. MRFK-

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában