Garázdaság

2020.11.08. 14:30

Vascsővel fenyegetőzött a garázda

Legalább öt bűncselekményt követhetett el Miskolcon a férfi, letartóztatták.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A román állampolgár gyanúsított október 25-én délben Miskolcon, az Ady Endre utcán a járda mellett lévő terelőoszlopok egyikét kitörte. A vascsővel előbb az arra járó gyalogosokat fenyegette, majd a Búza téri aluljáró lépcsőjét és burkolati elemeit ütötte. Az aluljáró lépcsőjének homlokzati részét több helyen megrongálta, letörte a burkolatot, azok darabjait

a járdára szórta, majd egy szemetest is megrongált.

Október 30-án a hajnali órákban Miskolcon a Tiszai pályaudvaron lévő aluljáróban észrevette az alvó sértettet, akitől elvette a mobiltelefonját. November 3-án délelőtt bement Miskolcon a Széchenyi úton lévő, telefonok értékesítésével is foglalkozó üzletbe, ahonnan a telefonra szerelt áruvédelmi zsinórt eltávolítva magával vitt egy értékes telefont. Ezután a Miskolc, Győri kapuban lévő élelmiszerüzletből a kabátjába rejtve szeszes italt akart kivinni, azonban az áruház dolgozói tetten érték.

A gyanúsítottal szemben rongálás, garázdaság, kifosztás és lopások miatt indult eljárás, mely bűncselekmény akár 7 és fél évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A gyanúsítottat letartóztatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában