becsületsértés

2020.11.22. 16:30

Megorrolt a rendőrökre, mert kivették az ágy alól

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 34 éves férfi ellen becsületsértés vétsége miatt.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A vádirat szerint 2019. december végén, egy Miskolc külterületén található ingatlanban rendőri intézkedés történt. A rendőrök bementek a házba és ott megtalálták az egyik ágy alatt fekvő vádlottat. Felemelték a fekhelyet és felszólították, hogy keljen fel. Az alvásból ébredő vádlott azonnal agresszíven kérdőre vonta a rendőröket, hogy miért keltették fel, és el akarta küldeni őket a lakásból, de közölték vele, hogy igazolnia kell magát. A vádlott ekkor trágár kijelentésekkel szidalmazta őket, mire a rendőrök úgy döntöttek, hogy előállítják. Ezt közölték vele és megbilincselték. A vádlott ezen még inkább felháborodott, és amikor beültették a szolgálati autóba, folyamatosan tovább szidalmazta és becsmérelte a rendőröket, és egyiküket leköpte. Azzal fenyegetőzött, hogy ki fogja irtani a családjukat.

A rendőrök zaklatás vétsége miatt nem terjesztettek elő magánindítványt. Az ügyészség a büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő vádlottal szemben elzárás büntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában