Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2020.11.01. 20:00

Két halálos gyalogosgázolás, elhunyt a népkerti támadás áldozata

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban október 26-a és november 1-je között.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Rács mögött maradt a zsilettpengés támadó – A Miskolci Törvényszék döntése értelmében továbbra is indokolt a letartóztatása annak a fiatalkorú férfinak, aki tavaly május 18-én Miskolc belvárosában zsilettpengével támadt a sértettre.

Őrizetben a férfi, aki akarta rabolni a nagymamáját – Elfogták a rendőrök azt a hernádnémeti férfit, aki megpróbálta kirabolni nagymamáját.

Gyalogost gázolt halálra egy vonat Alsózsolcán – Halálra gázolt a vonat egy gyalogost Alsózsolcán, a Kassai úti átjáróban kedd délután.

Brutalitásával megrémítette a gyermeket – Vádat emelt a Szerencsi Járási Ügyészség egy 54 éves férfi ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt.

A járőrök huszonkilenc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az elmúlt héten – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonkilenc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyvenharmadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

Átjöttek a határon, és vitték a hóembert is – Bevásárlóturizmus helyett tolvajturizmust folytatott a két szlovákiai férfi.

Gyalogos átkelőhelyen ütötték el a gyalogost Ózdon – Halálos közúti közlekedési baleset történt Ózdon.

Rendőrkézen az izsófalvai lopások feltételezett elkövetője – Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy izsófalvai férfival szemben.

Több, mint 15 mázsa cser-makkot foglaltak le a rendőrök – Egy rudabányai férfi 1714 kilogramm erdei cser-makkot szedett fel, és zsákolt be. A rendőrség büntetőeljárást indított vele szemben.

Jogsi nélkül furikázott, de lekapcsolták gyorshajtásért – A járőrök gyorshajtó autóvezetőt vontak ellenőrzés alá Hernádkakon, aki érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett kocsijával.

Bosszúból tett valótlan feljelentést – Nemi erőszakkal vádolta meg két férfi ismerősét, mert haragudott rájuk.

Elhunyt a támadás áldozata – Értesítette szerkesztőségünket annak a férfinak a fia, akit a Népkertben található sporteszközöknél 2020. október 7-én a reggeli órákban támadás ért: „Édesapám, a gondos kórházi kezelés ellenére (…) 2020. október 22-én, délután 3 órakor elhunyt”.

Rúgták, taposták, víz alá nyomták a férfit, a bíróság fenntartotta a letartóztatásukat – A Miskolci Törvényszék döntése értelmében továbbra is indokolt a letartóztatása annak a két vádlottnak, akik tavaly júniusban megtámadták a számukra ismeretlen sértettet, majd bántalmazták és víz alá nyomták a férfit.

Megrúgta a gyermekeit fegyelmező asszonyt – A vádlott annyira felháborodott, hogy átment a szomszédba, és a nőt a bal combján megrúgta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában