garázdaság

2020.10.27. 18:30

Brutalitásával megrémítette a gyermeket

Pénzbüntetést indítványozott a garázdával szemben az ügyészség.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Vádat emelt a Szerencsi Járási Ügyészség egy 54 éves férfi ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt. A vádirat szerint a vádlott idén januárban ismerkedett meg a sértettel, párkapcsolat alakult ki közöttük, de több esetben szakítottak, majd kibékültek.

Május második felében a nő ismét szakítani próbált a vádlottal, aki viszont folytatni akarta a kapcsolatot, ezért az egyik napon Szerencsen egy élelmiszer-áruház parkolójában a munkahelyéről hazainduló nőt megvárta, amikor az kijött az áruházból és beült az autójába, odament hozzá, és vitatkozni kezdett vele. A vita annyira elfajult, hogy a vádlott az autó utasterébe benyúlva, kézzel arcul ütötte a sértettet, majd karjánál fogva megragadta és szorította. Egy arra járó vásárló a gyermekével együtt szemtanúja volt az eseményeknek.

A kisgyermek olyannyira megrémült a vádlott agresszív fellépésétől, hogy sírva fakadt. A vásárló az áruház biztonsági őrét értesítette, aki rendőri segítséget kért a helyszínre.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el, és magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában