baleset

2020.08.28. 18:02

Két ejtőernyős is megsérült a miskolci repülőtéren

A Magyar Légimentő Nonprofit Kft. a közösségi oldalán tett közzé képeket arról, hogy pénteken délután két sport ejtőernyős is megsérült földet éréskor a miskolci repülőtéren, akiket a bázison tartózkodó légimentő személyzete, illetve a közben értesített mentőautóval érkező bajtársaik láttak el.

Forrás: Magyar Légimentő Nonprofit Kft

„Ejtőernyős ugrásokat hajtottak végre ma délután, amikor az egyik sportoló szerencsétlenül érkezett és súlyosan megsérült. Az éppen a bázisán tartózkodó miskolci mentőhelikopter személyzete azonnal megkezdte a sérült vizsgálatát és ellátását, majd az időközben riasztott földi egységgel közösen folytatták a beteg megfelelő rögzítését. Ellátást követően a sérültet földi úton szállították kórházba.

Alig egy órával a történtek után a sajnálatos esemény újra megismétlődött, és az újabb ellátás már a jól bevált “forgatókönyv” szerint zajlott...

Így miközben a helikopter – ahogy a képeken is látható – békésen pihent a helyén, a személyzet mégis lázasan dolgozott!” – írták a fotók mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában