bűnmegelőzési kvíz

2020.07.13. 13:30

Izgalmas és fejtörő kérdések a nyári veszélyekkel kapcsolatban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya elkészítette azt a nyári kvízt, aminek segítségével nemcsak hogy tesztelhetik tudásukat, hanem egész biztosan új információkkal vértezik fel magukat olvasóink.

​What To Do When Someone Is Drowning​

Forrás: Illusztráció/bunmegelozes.eu

Beköszöntött az igazi nyári időszak, a legtöbb strand is kinyitott, ezért aki teheti, igyekszik kihasználni a jó időt. Egy korábbi kutatás szerint az emberek vakációzáskor félnek leginkább attól, hogy betörnek hozzájuk. A félelem abszolút nem alaptalan, ugyanis a betörők egyik jól ismert módszere, hogy kifigyelik, mikor üres a lakás, és akkor törnek be. Ezért jó, ha tudja, hogy van pár trükk, amikkel megóvhatja otthonát akkor is, amikor épp nyaralni van – írják.

Tudja ön, hogy mi az a strand-checklista? Tudja, hogy mire gondolnak a betörők nyáron és azt, vajon sejti-e, hogy mi az a 90-180-as szabály? A bűnmegelőzési kvíz segítségével mindent megtudhat a nyár veszélyeiről. Gyorsan töltse ki a tesztet, és előzze meg a bajt.

A kvíz kitöltéséhez kattintson erre a linkre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában