Összefoglaló

2020.06.28. 19:10

Baleset baleset hátán

Több közúti baleset is történt vasárnap megyénk és a környék útjain.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Talán a rapszodikus időjárás az oka, a magas páratartalom, a folyton eleredő eső és meleg váltakozása, hogy vasárnap délután több balesetről is hírt kaptunk. Szerencsére, csak egy esetben történt személyi sérülés.

Elsőként arról számoltunk be, hogy kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Miskolcon, a 3-as főút és az M30-as autópálya csomópontjában. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a tüzet, személyi sérülés nem történt.

A katasztrófavédelem tette közzé, hogy szalagkorlátnak ütközött egy autó vasárnap délután négy óra körül az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalában, a 124-es kilométerszelvényben, a baleset már a Heves megyei részen történt. Személyi sérülés nem történt, a helyszínre a mezőkövesdi tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. A baleset után torlódás alakult ki, s további legalább egy baleset is történt a 125-ös kilométerszelvényben, Borsod megyében.

A mezőkövesdi baleset
Fotó: Tóth Balázs

Ugyancsak a 3-as főúton történt az a baleset, amiben összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó a 150-es kilométernél, Mezőnyárád térségében. A személyautó a kisteherautó hátuljának ment. A rendőrség teljes útzár mellett helyszínelt, az esethez a mezőkövesdi tűzoltók vonultak ki, személyi sérülés nem történt.

A baleset a mezőnyárádi dinnyésnél
Fotó: Tóth Balázs

Kollégánk pedig az imént tájékoztatott, hogy baleset történt Mezőkövesd közelében a 2502-es úton vasárnap késő délután. Egy személyautó Eger felől érkezett, amikor letért az útpadkára – vizsgálják, hogy defekt, vagy a sofőr pillanatnyi figyelmetlensége miatt történt-e a baleset. A sofőr megpróbálta visszakormányozni a járművét az útra, ám végül felborult. Az autóban öten utaztak, a sofőrt és egy gyermeket vittek el a mentők a kórházba, előbbi karja megsérült, utóbbit megfigyelésre vitték be. A helyszínelés félpályás útzár mellett zajlik, a forgalmat rendőrök irányítják.

Baleset a a 2502-es úton Fotó: Tóth Balázs
Fotó: Tóth Balázs

 

Fotó: Tóth Balázs

Vigyázzunk magunkra, egymásra és vezessünk óvatosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában