katasztrófavédelem

2020.04.28. 07:30

A 17. hét jelentősebb káresetei – Katasztrófavédelmi hírek

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 142 alkalommal riasztották, amiből 75 tűzoltás volt.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Egy nyolclakásos társasház tetőszerkezete égett Ózdon, a Velence telepen április 22-én. A tüzet, amely körülbelül harminc négyzetméteren rongálta meg a tetőt, a helyi hivatásos tűzoltók oltották el. Az eset miatt három lakás lakhatatlanná vált, a lakók elhelyezésében rokonaik segítettek. A tűzben senki sem sérült meg.

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Ongán, a Kölcsey Ferenc utcában április 24-én. A tizenkét négyzetméter alapterületű, kazánházként funkcionáló helyiségben tüzelőanyag kapott lángra. A tüzet a miskolci hivatásos tűzoltók eloltották és átvizsgálták az épületet. A lángok a lakótérre nem terjedtek át, az ingatlan lakható maradt.

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy családi ház konyhájában Miskolcon, a Gömöri téren április 25-én. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói rövid időn belül eloltották a tüzet és átvizsgálták az épületet. A lángok nem terjedtek tovább a helyiségből, az ingatlan lakható maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában