Jogsi nélküli vezetett

2020.02.06. 17:10

Egy órán belül kétszer is megbukott a sofőr

A járőrök egy órán belül kétszer is tetten érték azt a sofőrt, aki érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett autójával.

Forrás: police.hu

Nem volt szerencséje annak a férfinak, akit 2020. február 5-én délután rövid időn belül kétszer is leintettek a rendőrök Miskolcon. Először az Erenyő úton, majd a Lorántffy Zsuzsa utcában állították meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai. Már az első ellenőrzéskor kiderült, hogy jogsi, pontosabban érvényes vezetői engedély nélkül vezette az autót. A járőrök ekkor felhívták a figyelmét, hogy nem folytathatja tovább az útját autóval. Ennek ellenére egy órán belül másodszor is tetten érték a 35 éves miskolci sofőrt, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Az ítélet meghozatalára sem kellett sokáig várni, ugyanis már másnap, február 6-án megszületett az elsőfokú határozat, amely 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől a szabálysértőt, ráadásként kilencvenezer forint pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában