Könnyű testi sértés

2020.01.31. 15:30

Megalázta riválisát a tini

Kicsalta az erdőbe, ahol nekiesett, térdeltette és bocsánatkérésre kényszerítette.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú – vélt sérelme miatt – iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.

Könnyű testi sértés

Kényszerítés hatósági eljárásban bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 17 éves sajólászlófalvai fiúval szemben.

A gyanúsított szerelmi csalódása miatt úgy döntött, hogy bosszút áll társán, akiben szerelmi riválisát látta. Éppen ezért 2019. június 18-án 13 óra körül a kazincbarcikai kiserdőbe csalta kitalált indokkal 16 éves társát, akit a szerelmi vetélytársának vélt. A megfelelő helyszínre érve aztán nem sokat teketóriázott a fiatalkorú fiú, hanem egyből rátámadt a sértettre, akit többször megütött, és addig bántalmazott, amíg nem volt hajlandó mindent megtenni neki. A támadó végül bocsánatkérésre és térdre kényszerítette áldozatát, egyben megfenyegette, ha szólni mer a rendőröknek, akkor a családját is baj érheti. A bántalmazás azonban így is a rendőrség látókörébe került.

Vádemelés előtt

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rend­őrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában