Rendőrségi hír

2020.01.02. 11:47

Év eleji életmentés

Egy 22 éves fiatalember életét mentették meg a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai.

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. január 1-jén 10 óra után tett bejelentést egy 22 éves megyaszói férfi, amelyben elmondta, hogy végzetes lépésre szánta el magát. A rendőrség munkatársa azonnal értesítette a területileg illetékes kollégáit, akik az elkeseredett fiatal keresésére indultak. A rendőrök Megyaszó belterületén meg is találták a bejelentőt, akinek láthatóan erősen átvérzett már a kabátujja.

Az egyenruhások haladéktalanul megkezdték a férfi ellátását, aki saját magának okozott karján vágott sérüléseket.

Az elkeseredett férfi a rendőröknek elmondta, hogy szilveszterkor súlyos letargiába esett, majd a reggelen még élettársával is vitába keveredett, ezek után döntötte el, hogy véget vet az életének.

Az időközben értesített mentőszolgálat kiérkezéséig Kári László r. zászlós és Kedves Imre r. főtörzsőrmester ellátták a férfi sérüléseit, – szakszerű nyomókötést alkalmaztak – majd a mentők kórházba szállították a krízishelyzetbe került fiatalembert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában