Miskolc

2019.11.12. 15:00

Nyílt nap elfogással és akcióval

Novemberben a miskolci Rendészeti Szakgimnázium is megnyitja kapuit.

Nyílt nap elfogással és akcióval

Forrás: police.hu

Az iskola november 15-i nyílt napján az érdeklődők részletes információkat kaphatnak az intézményben zajló oktatásról, a felvételi eljárás sajátosságairól, a rendőrség feladatairól és a hivatásos életpályáról. A pályaválasztás előtt állók bepillantást nyerhetnek az iskola diákjainak mindennapjaiba, feltehetik az őket foglalkoztató kérdéseket a rendőri hivatással kapcsolatban.

Akció akció hátán

A programok 7 óra 45 perc és 13 óra között folyamatosak lesznek, így a fegyverek és a rendőr szakmában használatos egyes eszközök bemutatása, lövészeti bemutató, szituációs lőtér megtekintése, bűnügyi, szituációs, csapatszolgálati, informatikai szakkabinetek bemutatása, életmentő technikák alkalmazása, rendőri testnevelés, önvédelmi technikák, az önvédelmi képzés védőeszközeinek bemutatása, kipróbálása, „LOCKED” Bűnmegelőzési kiállítás, ORFK Személyügyi Főigazgatóság Humánigazgatási Szolgálat Utánpótlás Tervezési Osztály bemutatkozása: „Legyél te is Rendőr”, Budapesti Rendőr főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály bemutatója, „Faltörő kos” programelemük, Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály XXI. Határvadász bevetési Osztály dinamikus bemutatója, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság osztályainak bemutatkozása, kutyás és bevetési bemutatója, Terrorelhárítási Központ (TEK) technikai eszköz bemutatója.

Tájékoztatás a felvételiről

De az iskolai oktatás kapcsán egyéb hasznos információkat is szerezhetnek a látogatók, így a konditerem és tanulói szállás megtekintésére is lesz lehetőség, ahogy tájékoztató a felvételiről és a felvételi műveltségi vizsga főbb tudnivalóinak ismertetése, illetve a fizikai alkalmassági vizsga ágai és végrehajtásának módjai is megismerhetőek lesznek.


Képek a korábbi nyílt napokról, a fotókat a police.hu tette közzé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában