Rendőrségi hír

2019.09.09. 21:00

Félmilliós támogatást kaptak a polgárőrök

A Szerencsi Polgárőr Egyesület tagjaira jellemző, hogy „odateszik” magukat akkor, ha kisebb rendezvények vannak a városban, pláne akkor, ha a program nagyszabású, mint például legutóbb a csokifesztivál.

Szerencsi polgárőrök

Ki lehet jelenteni, éjt nappallá téve dolgoznak a település közbiztonságáért.

Az önkéntesek szombati állománygyűlésén nagy meglepetés érte a polgárőröket. Miután Nyiri Tibor polgármester köszöntötte és kifejezte háláját a tagság munkájáért, Egeli Zsolt alpolgármester a Szerencsi Polgári Együttműködés Egyesület elnökeként bejelentette, hogy az általa vezetett egyesület 500 000 forintos támogatásban részesíti a polgárőröket az áldozatos munka elismerése kapcsán. Az összeget – amit készpénz formájában Oláh János, a polgárőrök vezetője vett át Egeli Zsolttól – arra fordíthatják az önkéntesek, amiben hiányt szenved a szervezetük.

Az állománygyűlés alkalmat adott arra, hogy elbúcsúztassák a szervezettől Szabó Sándor polgárőrt, aki idős korára való hivatkozással válik meg a csapattól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában