Baleset

2019.07.11. 10:56

Kamionba rohant az autó az M30-ason, teljes útlezárás volt Kistokajnál

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt a rendőrség lezárta az M30-as autópálya baloldali pályatestét Kistokaj és Nyékládháza között csütörtök délelőtt.

Forrás: ÉM

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. július 11-én 10 óra 30 perc körül az M30-as autópálya bal oldalán, Kistokaj és Nyékládháza között. Az elsődleges információk alapján egy személygépkocsi vezetője nekiütközött egy tehergépkocsi hátsó részének.

A helyszínen tartózkodó tudósítónk elmondása alapján a BMW fékezés nélkül, nagy lendülettel hajtott egy tartálykocsi hátuljába. A BMW totálkárosra tört, a vezetője beszorult az autóba, ezért a miskolci tűzoltóság munkatársai feszítővágó segítségével szabadították ki. Úgy tudjuk, majd egy óra hosszat dolgoztak a mentők munkatársai azon, hogy a sérült egyáltalán szállítható állapotban legyen, akit végül súlyos, életveszélyes sérülésekkel vittek a miskolci kórházba.

Fotó: ÉM

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az adott útszakaszt lezárták, a forgalmat pedig Emőd felé a 3-as számú főútra terelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában