Kék hírek

2019.06.14. 08:30

Nőkre támadott a szatír

Vádat emeltek egy 24 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt.

Illusztráció

A férfi két év alatt több nőt is megtámadott, bár minden esetben a szexuális indíttatás volt az első, két alkalommal a nők kezében lévő mobiltelefont is meg akarta szerezni, tehát a nemi jelleg mellett a rablási kísérlet is előtérbe került. Miközben több esetben önkielégítést is végzett, tehát a szeméremsértés vétsége is a vádak listájára került. A vádlott 2017. január első napjaiban, az éjszakai órákban Ózd belterületén felfigyelt egy nőre, aki megtetszett neki, és elhatározta, hogy „kikezd” vele, megpróbálja rávenni, hogy létesítsenek nemi kapcsolatot. Odament a nőhöz, és kezével a bal combját végigsimította, megkérdezte tőle, „nem akar-e vele elmenni”, mire a nő megrémült és futva elmenekült.

Börtönt kért az ügyész

A vádlott 2017-ben két alkalommal is zaklatott nőket. Egyikük sikeresen elmenekült. A másik esetben a vádlott megmarkolta a megtámadott nő fenekét, megpróbálta kivenni a kabátzsebében lévő telefonját. Dulakodni kezdtek, a nő kabátja elszakadt, a vádlott nem tudta megszerezni a telefont, és mivel a nő sikítozni kezdett, elfutott a helyszínről. A 2018 júniusában történt esetben a megtámadott nőtől elvette a mobilját és elszaladt.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában