Új szolgáltatás

2023.06.26. 17:34

Segítség a digitális világban

A VOSZ Port egy Európai uniós forrás támogatással megvalósult átlátható, testreszabható digitális vezérlőpult és online szoftver piactér.

Pap Gyula

Barabás Tamás VOSZ társelnök

Fotó: Bujdos Tibor

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) két év fejlesztői és előkészítői munka után elindult a legújabb szolgáltatása a VOSZ Port.

A VOSZ Port egy Európai uniós forrás támogatással megvalósult átlátható, testreszabható digitális vezérlőpult és online szoftver piactér, amely a kkv-k digitális transzformációját támogatja.

Workshop mutatta be

A szolgáltatás indulása kapcsán a vállalkozói érdekképviselet országosan, a vármegyei szervezetek közreműködésével workshopokat szervezett a platform gyakorlati használatáról illetve, hogy visszajelzéseket gyűjtsön, amelyeket beépíthet a további fejlesztési, bővítési munkába. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyében Miskolcon tartott workshopnak hétfőn a Tudomány és Technika Háza adott otthont.

Ádám Imre, a VOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Elnökének köszöntőjében elhangzott: az alkalmazás használatához szükséges tudnivalókat már kiküldték mintegy 1500 címre, a szervezet tagjai számára. A VOSZ igyekszik a vállalkozások számára nyújtott szolgáltatások számában is bővülni a fő tevékenység az érdekképviselet mellett. Azt szeretnénk, hogy a vállalkozásokhoz eljussanak azok az információk amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vállalkozásukat jól tudják működtetni. Ennek érdekében a VOSZ a Miskolci Egyetemmel kötött egy együttműködési megállapodást amelynek lényege az, hogy a vállalkozókat az egyetemmel közösen megkeressük és segíteni fogunk a digitalizációban – hangsúlyozta az elnök. – Az ország minden vármegyéjében egy tanácsadó szolgálatot hozunk létre a ez pályázati, pénzügyi és jogi valamint igény szerinti egyéb tanácsadást jelent majd, szakemberek bevonásával mely segítségével elindítjuk őket a digitalizációs úton, amennyiben még nem indultak el – tette hozzá.

Ezt követően Barabás Tamás, VOSZ társelnök Hogyan támogatja a VOSZ a KKV-k digitális transzformációját? címmel tartott előadást. Laczkovszki Gábor, az Eszerződés.hu vezérigazgatója az Egyszerű elektronikus szerződéskötési megoldások egy KKV életében témájában adott elő, illetve végezetül Barabás Tamás, VOSZ társelnök a KKV életkönnyítő szoftvermegoldásokat ismertette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!