Vidékfejlesztési Program

2022.03.01. 17:59

Értékelték az agrárium eredményeit Bükkábrányban

A magyar agrárszektor eredményeit értékelték a „Megvédjük a magyar földet, kiállunk a magyar gazdákért!” címmel tartott sajtótájékoztatón, 2022. március 1-jén délután.

Detzky Anna

Fotó: Bujdos Tibor

Elhangzott, hogy a Vidékfejlesztési Program az elmúlt két évben 2900 milliárd forint támogatást nyújtott a magyar gazdák részére, amiből 200 milliárdot fizettek ki megyénkbeli gazdáknak. Az esemény és az ezt követő gazdafórum a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) szervezésében Bükkábrányban, a Jánosházi Sándor Könyvtár és Közösségi Térben valósult meg.

 

Felszólalt: Tállai András miniszterhelyettes, államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, dr. Viski József vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős államtitkár, Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke és Taskó József, a NAK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!