Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás

2021.12.22. 08:30

Ugrásszerű fejlődés az elmúlt négy évben

Évet zárt a társulás – kihasználták a pályázatok által adott lehetőségeket.

ÉM

Megtartották a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás évzáró ülését. A társulás huszonhárom Mezőkövesdi járásban lévő település közös paktumszervezete, melynek célja a széles körű partnerségen alapuló foglalkoztatási együttműködés, a munkaerőpiac bővítése és a környező falvak infrastrukturális fejlődése.

 

A Mezőkövesdi Többcélú Kistérség Társulás záróülésén több napirendi pontról is döntöttek a társulás tagjai. Többek között az évi költségvetésről, melyet a szervezet tagjai egyhangúlag elfogadtak.

 

Ezenkívül szó esett a Mezőkövesdi járásban levő települések ugrásszerű fejlődéséről, hiszen az elmúlt négy évben hatalmas változásokon esett át a térség. Az egyik legkomplexebb jelenleg is folyó beruházásnak köszönhetően a közeljövőben elmondhatják majd azt, hogy minden településükön kialakították a szennyvízcsatorna-rendszert.

 

Sikeres beruházások

 

„Nagy örömmel tölt el, hogy a Mezőkövesdi járásban lévő települések kihasználták a pályázatok adta lehetőségeket. A társuláshoz tartozó polgármesterek együttműködésének köszönhetően az elmúlt időszakban rengeteg sikeres beruházás valósult meg Mezőkövesden és környékén. A polgármesterekkel továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy minél több fejlesztés valósuljon meg a járásban” – fejtette ki Tállai András országgyűlési képviselő.

 

(A borítóképen: Tállai András országgyűlési képviselő is részt vett a társulás ülésén)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!