Helyi gazdaság

2012.12.06. 10:16

Az Auchan áruházakban is elfogadják az Erzsébet-utalványt

Budapest, 2012. december 5., szerda (MTI) - Az Auchan áruházakban is elfogadják az Erzsébet-utalványt december 6-tól - közölte az Auchan Magyarország Kft. szerdán az MTI-vel.

Budapest, 2012. december 5., szerda (MTI) - Az Auchan áruházakban is elfogadják az Erzsébet-utalványt december 6-tól - közölte az Auchan Magyarország Kft. szerdán az MTI-vel.A jogszabályi előírásoknak megfelelően a vásárlók hideg- és meleg élelmiszerre használhatják fel utalványaikat az ország 19 Auchan áruházában.

Egy hónapok óta jelentkező, erős vásárlói igénynek tudunk immár megfelelni az utalvány elfogadásával - idézi a közlemény Gillemot Katalint, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatóját.

Az élelmiszer áruházláncok közül a CBA, a Coop, a Reál, az Arzenál, a Tesco és a SPAR is elfogadja az Erzsébet-utalványokat. Emellett több ezer kis boltban és vendéglátóhelyen lehet fizetni az utalvánnyal.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!