Helyi gazdaság

2011.11.19. 10:18

Megalakult a BKIK elektronikus adat- és dokumentumkezelő szolgáltatók szakmai osztálya

Budapest, 2011. november 19., szombat (MTI) - Megalakult a Budapest Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elektronikus adat- és dokumentumkezelési szakmai osztálya a gazdasági szolgáltatási tagozaton belül - közölte a BKIK.

Budapest, 2011. november 19., szombat (MTI) - Megalakult a Budapest Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elektronikus adat- és dokumentumkezelési szakmai osztálya a gazdasági szolgáltatási tagozaton belül - közölte a BKIK.A szakmai osztály elsődleges célja a hazai kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének erősítése az adat és infokommunikációs technológiai megoldások hatékony alkalmazása révén.

Az új szakmai osztály elnöke, Taivainen Krisztián, az Elastoffice Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója a közleményben hangsúlyozza: a modern technológiai környezetben megvalósuló elektronikus adatkezelés alkalmazásával minden cégvezető páratlan versenyelőnyt kovácsolhat azzal, hogy olyan kontrollt tart a kezében, amely birtokában teljes rálátása nyílik a vállalaton belül zajló valamennyi munkafolyamatra. Számításaik szerint egy elektronikus, illetve egy hagyományos számla életútja között 2.000 forint különbséget lehet kimutatni az elektronikus javára.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!