Helyi gazdaság

2010.05.14. 11:35

Vékony trapézlemezből erős kerítés építhető

<p>Elmúlt a tél és lassan a tavasz is. Aki eddig nem talált megoldást az elöregedett, rozsdás vagy korhadt kerítés cseréjére, annak sok segítséget jelenthet egy gyorsan és könnyen szerelhető megoldás, amit nem kell újra festeni akár tíz évig sem.</p>

 

 

20-as trapézlemez

A 20mm bordamagasságú trapézlemez általában 0,4-0,6mm vastagságban kerül a piacra, amit oldalfalakra, belső-külső burkolásra, kerítésekhez, tetőkre gyártanak.

0,4mm anyagvastagságú horganyzott acéllemez színes poliészter bevonattal újrafestés nélkül 15 évig megoldja a kerítés gondunkat. A 20mm bordamagasság kellő merevséget jelent akár 2 méter magas kerítés építéséhez is úgy, hogy két helyen van megtámasztva az acéltábla (például: 20cm-el a tábla alatt és 20cm-el a tábla felett).

20-as trapézlemez


 
 

 

A Metál-Sheet Kft. ajánlata

A Metál-Sheet Kft. kerítésnek való 20mm bordamagasságú trapézlemezre májusban akciót tart: három színben gyárt 0,4mm anyagból akciós trapézlemezt.

 

 

A Metál-Sheet Kft. évek óta gyárt trapézlemezt, cserepeslemezt, C és Z profilokat, gipszkartonprofilokat, sőt idén szendvicspanel gyártásába is kezdett.
Az acéllemez gyártásban szerzett tapasztalata alapján kiváló választást jelent nemcsak azok számára, akik könnyűszerkezetes építkezésbe kezdenek, hanem azoknak is, akik laikusként kívánnak kertekben, hátsó udvarokban kerítést állítani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!