Gazdikereső

2023.12.17. 17:30

Husibuksi, Füli és Jolcsi is szerető gazdát keres!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Husibuksi

Husibuksi

8 év körüli ivartalanított kankutya. Az idős gazdája sajnos meghalt, Buksit pedig beadták a menhelyre. Eleinte szomorú volt, várta a gazdit, nem értette, hogy mit keres a menhelyen. Hetek alatt sikerült elnyerni a bizalmát, most már szívesen sétál pórázon, kedves és barátságos az idegenekkel is.

Füli

Füli

4 hónap körüli kölyök. A Győri kapuban elgázolták a testvérét, Fülit csak egy kisebb ütés érte. Rettegett és nagyon éhes volt szegényke. Füli hím, puha, meleg bundája van, valószínűleg nagyobb méretű lesz felnőtt korában.

Jolcsi

Jolcsi

8-9 éves ivartalanított nőstény. Meghalt a gazdija, próbálták családon belül megoldani a kutyus sorsát, de sajnos nem sikerült. Jolcsika egy nagyon édes, simulékony kutyus, mindenkivel kedves, alázatos. Imádja a simogatást, nagy sétákra már nincs igénye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában