Jótékonyság

2023.11.13. 15:00

Játszótér építésére gyűjtenek a vacsoraesten

Jótékonysági vacsoraesttel segíti a Népkerti Vigadó, a Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola játszóterének felépítését.

Boon.hu

Fotó: MW

A Népkerti Vigadó „Építsünk Együtt Játszóteret!” elnevezéssel, jótékonysági vacsoraestet szervez december 7-én, csütörtökön a Miskolci Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola javára.

Segítségkéréssel fordultak a Népkerti Vigadó ügyvezetőjéhez, Dr. Barkócziné Kertész Katához, a miskolci gyógypedagógiai iskola speciális nevelést, oktatást igénylő kis diákjainak szülei, miszerint egy játszótér felépítéséhez szeretnének  jótékonysági estet szervezni. Az iskolai udvar részen, olyan játszótér kialakítására van szükség, ami az érzékszervi-; mozgásszervi-; és értelmi fogyatékkal élő gyermekek számára is megfelelő, s ennek építésére ugyan többször indított pályázatot az iskola, de eddig nem jártak sikerrel.

A szülők így önálló kezdeményezésként, felkeresték az étterem vezetőjét, aki támogatásként nem csupán a helyszínt, a szervezés teljes lebonyolításának lehetőségét vállalta fel, hanem a Vigadóban gyakran fellépő kiváló művészeket is megkereste, álljanak egy jó ügy mellé, így december 7-én, minden vendég, aki vacsorajegyet vásárol a jótékonysági estre, a kétfogásos menü elfogyasztása mellett a Miskolci Nemzeti Színház kiváló művésznője, Radnai Erika operett és musical dallamait, valamint Szécsi Viktória és Vízi Viktor dalait is meghallgathatja.

A rendezvényen való részvétellel, minden segíteni szerető vendég, jószándékú ember hozzájárul a kis diákok felépülő játszóterének költségéhez, hiszen a Népkerti Vigadó és Söröző minden eladott vacsorajegy árából 5.000. forintot felajánl a Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola javára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában