Árva kutyusok

2023.10.08. 11:00

Szeretne egy kiskutyát? Gazdit keresnek ezek a zempléni szépségek!

Ezek a kutyusok is szeretnének családban élni.

Boon.hu

Ezek a kutyusok is szeretnének családban élni.

Penge 2 éves, ivaros magas fiatalember, értelmes, barátságos. Sajnos az egyik füle csonka, de ez nem von le Penge jó külsejéből, inkább különös ismertetőjelnek tekintendő. Boldogan szaladgál a kennelsor között, szívesen megy sétálni, de erős kutya, erre tekintettel kell lenni. Kertes házba ajánlják, biztonságos kerítés mögé.

Penge


Charlie körülbelül 2 éves, kis termetű, ivartalanított fiúcska. Menhelyre kerülésekor nagyon visszafogott volt, behúzódott egy sarokba, ami nem véletlen, mivel talán szurokkal volt leöntve a bundája, a füle pedig be volt gyulladva. A bundát megtisztították, a füle gyógykezelve lett. Egy nagyon kedves, hízelgő kutyuska, már megbátorodott. Kertes házban szeretnék a további életét tudni.

Charlie


Flóri körülbelül 1,5 éves, ivartalanított, drótszőrű foxterrier fiúcska. Ez a kölyökkutyakülső ne tévesszen meg senkit, mert a foxit ismerni kell. Egy percet sem tétlenkedik, izeg-mozog, szóval olyan gazdit keres az alapítvány, aki ismeri ezt a fajtát. Rendszeres feladatra van szüksége, sétára, játékra. Egy kutyaiskola nagyon jót tenne neki és a jövendő gazdinak is.

 

A Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány  kutyái oltva, chipezve, parazitamentesítve vannak, a nőstények és némelyik fiú is ivartalanítottak. Az örökbefogadás során az oltási díj + chipbeültetés költségét kérik megtéríteni 12 ezer forint összegben. Elvárják, hogy olyan felelősségteljes gazdik jelentkezzenek, akiknél a kutya az élete végéig nyugodt életet élhet. A biztonságos kerítés alapkövetelmény.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában