Nem semmi!

2023.10.25. 09:00

Látott már imádkozó sáskát zongorázni? Nem? Akkor kattintson! - videó!

Miskolci Egyetemen a Gépészmérnöki és Informatikai Kar docense juttatta el portálunknak a felvételt.

Boon.hu

A napokban a Miskolci Egyetemen a Gépészmérnöki és Informatikai Kar ipari termék- és formatervező mérnöki szakához kapcsolódóan egy promóciós videó készült, melynek előkészületei során egészen kivételes felvételek készülhettek egy imádkozó sáskáról!

A promóciós videóhoz készült makett piano mellett ugyanis megjelent a sáska, melyet miután közelebbről is szemügyre vett, elkezdett azon „zongorázni”.

 

- Meglepő volt, hogy mennyire barátságos és érdeklődő volt, a Magyar Rovartani Társaság honlapján elérhető információk szerint színét tekintve ritkaságnak számító okkersárga színű ájtatos manó. A makett piano olyannyira megtetszett az ragadozó óriásrovarnak, hogy miután minden oldalról megvizsgálta, azon megpihenve mozdulatlanul napfürdőzött hosszasan – mondta el portálunknak dr. Varga Attila, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Automatizálási és Infokommunikációs Intézet egyetemi docense.

A videó megtekinthető ITT!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában