Kiállítás

2023.08.17. 10:00

Mézeskalácsok a gyermekkönyvtár kiállítótermében

Két szakkörrel, a nemezelőssel és a mézeskalács készítőssel jelentkeztek a szakköri programba.

Érdeklődők a kiállításon

Fotó: SFL

Egy kormányhatározat eredményeként és a Nemzeti Művelődési Intézet koordinálásának köszönhetően valósult meg az a szakköri program, amelyet a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár valósított meg az elmúlt évben, két szakkörrel, a nemezelőssel és a mézeskalács készítőssel jelentkeztek a programba. Király Judit, a szerencsi intézmény megbízott igazgatója az utóbbi csoport munkáiból válogatott záró kiállításon jegyezte meg, hogy a programhoz szükséges anyagokat a Nemzeti Művelődési Intézet adta, a pályázóknak a minimum ötfős csoportokat kellett biztosítani húsz szakköri foglalkozás erejéig. 

Király Judit nyitotta meg a kiállítást
Fotó: SFL

A szakkörök megalakultak, minden feltételt biztosítottak, sikeresen vették az akadályokat, munkáikból záró kiállítást rendeztek szerdán, a Szerencsi Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárában. Az eseményen a szakköri tagokon túl érdeklődők vettek részt, akik ajándék gyanánt válogathattak az elkészült remekekből, míg a legsikerültebb darabok vitrinbe kerültek, mini kiállításon tekinthetők meg a könyvtár emeleti részén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában