Nyárbúcsúztató

2023.08.19. 18:12

Helló Boldva, mi is meglátogattunk!

Nyárbúcsúztató party-n tombolhatták ki magukat a boldvaiak szombaton.

Detzky Anna

Fotó: Bujdos Tibor

Megtelt élettel a sportpálya, az Edelényhez közeli Boldván, ahol minden korosztály megtalálhatta magának a megfelelő szórakozást és hangolódhatott a nemzeti ünnepre 2023. augusztus 19-én, szombaton. Helló Boldva! :) mottóval rendezték meg a sokadalmat, ahol éppen sétakocsikázás címen egy falunéző autó fogadott bennünket utasaival, amikor megérkeztünk. Gyerekekkel népesült be az ugrálóvár és még láthattuk a főzőverseny gőzölgő eredményét. Idősek kínálták bográcsból székelykáposztával az éhes szájakat.

Finom ízek, zene, jó kedv

A reggeli köszöntők után délelőtt 10-tól már elindultak a játszóházak, Sramli zenélt és kezdetét vette a palacsintasütő verseny, amiről szerkesztőségünk tagjai sajnos lemaradtak. 11-től dzsúdó bemutatóval szórakoztatták a közönséget, 12-től pedig a helyi dalárda nótázott. Délután kettőtől Várhelyi Gábor adott koncertet. Majd tréfás vetélkedővel dobták fel a hangulatot. 

A gyerekeknek az ugrálóváron kívül cukorágyúval, arcfestéssel, csillámtetkóval, vízi bombával és lufi hajtogatással kedveskedtek. Természetesen focizni és tollasozni is lehetett az erre ideális helyszínen és furcsa figurákkal fotózkodni. Fél négytől ünnepélyes néhány óra következett, amikor ünnepi beszédek hangzottak el, megáldották az új kenyeret és díjazták a főzőverseny legjobbjait. Ezután színpadra álltak a sztárfellépők. Freedance 2008 show-val kezdődött az esti buli, végül Patai Anna és a Cozombolis zenélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában