Futókörök napja

2023.05.17. 11:00

Fuss Miskolcért, fuss a gazdátlan állatokért!

Miskolc is csatlakozott a Futókörök napjához, amelynek jótékonysági vonatkozása is van.

BOON

Fotó: Bujdos Tibor

Május 21-én (vasárnap) az ország 26 különböző pontján lehet birtokba venni az Aktív Magyarországért felelős Államtitkárság támogatásával és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával elkészült rekortán borítású futóköröket.

Így Miskolcon a Népkertben is részt lehet venni az eseményen, amelynek külön tétje is van.

Gyere el a Népkertbe május 21-én 9:00 órától a Futókörök napjára, vállalj egy olyan távot, ami még jólesik, és adjuk össze a kilométereket! Mutassuk meg Miskolc erejét, vedd ki Te is a részed a győzelemből! Legyen Miskolc a legsportosabb város! Az induláshoz szükséges kauciós díjjal pedig támogasd Te is a Miskolci Állategészségügyi Telep gazdátlan kutyáit és cicát, és segíts, hogy a rácsok mögül ők is végre szerető gazdira és igazi otthonra találhassanak! Neked 1000 forint, nekik esély az életre! Futókörök napja – Miskolc – Népkert – Május 21. –  9:00 – Legyen Miskolc a legsportosabb város!

 – írta a miskolci önkormányzat sajtóosztálya az esemény kapcsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában