Ünnepség

2023.04.28. 18:30

A szépkorúakat köszöntötték Boldván

A napokban ismét közös ünneplésre hívták Boldva település szépkorú lakosait. Sokan elfogadták az önkormányzat meghívását és hamar megtelt a Művelődési Ház nagyterme.

BOON

Forrás: PH

Jolie Taylor csodaszép sorai után Szabóné Tóth J. Judit polgármester köszöntötte a vendégeket. A község legfiatalabbjai, az óvodások kedves műsorral kedveskedtek a vendégeknek, majd az általános iskolások versei és dalai következtek. Képzeletben fellapozták az elmúlt évek fényképalbumait és felidézték azok arcát, akik már nem lehettek közöttük.

Forrás: PH

Ezután a születésnaposok és házassági évfordulót ünneplők köszöntése következett, majd a megjelentek számára a polgármester asszony jelképesen átadott egy ajándékot: „Ha ránéznek, jusson eszükbe mennyire hálásak vagyunk Önöknek, milyen szeretetet és tiszteletet érzünk Önök iránt, de hogy el felejtsék, mellé tettünk egy kis emlékeztetőt is, ami minden nap eszükbe juttatja azt, amit Önök jelentenek nekünk: szeretet, amit érzünk Önök iránt, jóság, bölcsesség és türelem, amivel összetartották családjaikat békességet teremtve maguk körül, a szebb jövőbe vetett hit, amit átadtak nekünk, végül a hála, amit érzünk mindezért.”

A műsorblokkot palóc és moldvai nóták zárták a Dalárda Egylet előadásában. A délutánt jó hangulatban töltötték el a résztvevők, többen táncra is perdültek, amihez a délután meglepetés vendége: Sipos Péter, szolgáltatta a talpalávalót, Mészáros Barna és Lakatos Bálint közreműködésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában