Megyei igazgatóságok tornája

2023.02.04. 13:00

Csak egy hajszál hiányzott vármegyénk csapatának

Az előkelő negyedik helyen végeztek a hátországi futballkorifeusok.

Az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának együttese

Fotó: olvasónk

A Magyar Labdarúgó-szövetség 2012-ben hívta életre a megyei igazgatóságok tornáját, amelyet 2020-ban, a veszprémi igazgató halála után Csik Ferenc Emléktornára kereszteltek. 

Heves lesz a soros 

– A járvány miatt két év szünetet követően vetélkedtek ismét a hátországi csapatok – újságolta Sajti Viktor Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei igazgató, majd hozzátette: – A házigazda Komárom-Esztergom együttese győzött, vagyis a kupa otthon maradt, mi pedig a negyedik helyen végeztünk, ugyanis ahogyan mondani szoktuk, csak egy hajszállal maradtunk le a hármas döntőről. A játékosokon kívül velünk tartott Koleszár György csapatvezető és Andó József, aki a versenybizottságunkat képviselte az eseményen. Amennyiben az országos szövetség gazdasági helyzete engedi, és az egészségügyi krízis sem szól közbe, akkor 2024-ben a Heves vármegyei igazgatóság rendezésében sorra kerülő tornán focizunk majd.

A szereplők

Szűkebb pátriánkból Dévai György, Sugár Szabolcs, dr. Jakó Gábor, Kiss Gábor, Nagy Ferenc, dr. Rakaczki Tamás, dr. Boschánszky Iván, Pere Zoltán, Sveda Marcell, Boschánszky Csongor, Koleszár Gergő és Borza Péter szerepelt a pályán Esztergomban.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában