Találkozó

2023.01.12. 20:06

Sportlegendák érkeztek Miskolcra

Pódiumbeszélgetést rendezett a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány Miskolcon Nagy Tímeával és Faragó Tamással.

ÉM

Faragó Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó, Füleky András a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének adminisztratív igazgatója és Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok vívó, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének elnöke

Fotó: Bujdos Tibor

A Halhatatlan Magyar Sportolók közül a miskolci MCC vendégei voltak csütörtökön délután Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok (2000 Sydney, 2004 Athén), hatszoros világbajnok, Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok vívó-párbajtőrvívó és Faragó Tamás olimpiai bajnok (1976 Montreal), olimpiai ezüstérmes, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, kilencszeres magyar bajnok vízilabdázó.

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagjai meséltek a sport iránti szenvedélyről és alázatról, kitartásról és lemondásról, a nemzet iránti elkötelezettségről és arról, milyen mentális és fizikai felkészülés szükséges ahhoz, hogy ilyen fantasztikus eredményeket érjen el valaki. De az érdeklődők hallhattak arról is, hogyan tud egy édesanya a család mellett a sportolói karrierjére koncentrálni vagy hogyan lehet a ma ifjúságát az élsportolói életre felkészíteni.

Nézze meg videónkat is!

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában