Kiállítást nyitó és zenés előadás

2022.04.03. 21:00

„Ezt nagyon élem!”

A Hámori Waldorf Iskola középiskolás diákjai mutatkoznak be az Adyban.

Kiállítást nyitóra és zenés előadásra várja a közönséget a Hámori Waldorf Iskola április 6-án délután 4 órától. A kiállítás címe: Jó/Szép/ Igaz - A Waldorf tanterv 12 éve.

Az előadás címe pedig: Ezt nagyon élem! , a 11. osztály zenés estje, a musicaltól a mulatósig. Helyszín az Ady Endre Művelődési Központ. A kezdés időpontja délután 5 óra.

„Kiállni egy nagy színpadra? Nem könnyű. Hát még ha énekelni kell?! A tizenegyedikesek kedvenc zenéiket, dalaikat gyűjtötték csokorba és nyújtják át nekünk, április 6-án 5 órától, az Ady Endre Művelődési Házban, közvetlenül a kiállításunk megnyitója után.

Ráadásul ne felejtsük el, hogy nem válogatott hangú diákokról van szó, »csupán átlagos Waldorf iskolásokról« akik ugyan dallal és zenével körülölelve nőttek fel, de a nagy színpad nem a természetes közegük. Töltsük velük ezt az estét!” – szól az invitálás az iskola közösségi oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában