Gazdit keresünk

2022.01.12. 15:00

Viki, Benji és Manka keresi az álomgazdijukat!

Az Észak-Magyarország kisállat oldalán ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

 

Viki nyolcéves, közepes méretű, keverék szuka. Sokáig egy telephelyet őrzött, de a cég megszűnt. Rendkívül barátságos, hálás, vidám, játékos és könnyen tanítható kutya. Kifejezetten jó kondiban van, igényli a sok mozgást. Több szép évet tölthetne még hátralévő életében egy odaadó gazdi oldalán. 
 

Benji egyéves, kis testű, keverék kan. Alsózsolcán egy kocsiból dobták ki. A közeli telephely állatbarát dolgozói juttatták el a MÁSA-hoz. Nagyon kedves, emberbarát kutyus. Fiatal korának megfelelően viselkedik, kifejezetten aktív. Bár mérete miatt lakásba is ajánlott, de igényli a hosszú sétákat. 
 

Manka nyolcéves, nagyobb termetű, keverék szuka. Bár megjelenése nem különleges, de nagy szívet rejt. Rajong a hosszú sétákért, tele van energiával. Az emberekkel nagyon barátságos, de más kutyákkal nem felhőtlen a viszonya, a cicákat pedig kifejezetten nem kedveli. Egyedüli kedvencnek ajánlott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában