Jótékony cél

2022.01.31. 12:00

Jelmezben is rajthoz állhatnak a futáshoz Sárospatakon

Farsangi jótékonysági akciót tartanak a Bodrog-parti városban.

Kolodzey Tamás

Belicza János, a SUSI elnöke. Fotó: Kolodzey Tamás

Az újszerű kezdeményezést február 13-án, vasárnap délután 2 órától rendezik a Sárospatak központjában lévő Makovecz téren.

 

Jutalmak, különdíjak

 

– Úgy gondolom, hogy a távok megválasztása is ötletes – mondta Belicza János, a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola elnöke. – Az érdeklődők a futáshoz az 1022, a 2022 és az 5022 méteres aszfaltos és füves szakaszokat választhatják, és fontos tudnivaló, hogy bárki és bármelyikre nevezhet. Minden induló emlékérmet kap, rangsort ezúttal nem állítunk fel, viszont különdíjakat kiosztunk. Megjutalmazzuk a legrutinosabb és a legfiatalabb indulót, valamint a legötletesebb jelmezben érkezőt is. Talán jó hír az akciónkat támogatók számára, hogy valamennyi résztvevő fánkot, teát vagy forralt bort kap ajándékba.

 

Az elnök közölte még, hogy ingyenes egészségügyi szűréseket és tombolasorsolást is tartanak. A kategóriák: gyermek (14 éves korig), női, férfi, családi (a minimum háromtagú famíliáknak). Az ingyenes jegyeket a helyszínen osztják ki.

 

– Nevezési díjat sem szedünk – hangsúlyozta Belicza János, de a pénzbeli adományokat köszönettel fogadjuk, a befolyó összeget pedig jótékony célra fordítjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában