Évösszesítő

2022.01.03. 16:00

Fontos marad számára az egészséges életmód

Az oltás volt a 2021-es év legfontosabb kérdése a miskolci nyugdíjasnak.

Hajdu Mariann

Forrás: Olvasónktól

„A 2021-es évem érdekes volt. A pandémia az én életemet nem befolyásolta különösebben, hiszen olyan sok helyre nem járok. Annyiban viszont igen, hogy hosszabb távra nem utaztam, tehát külföldre nem mentem tavaly”, mondta az Északnak a miskolci Nagy Imre nyugdíjas. „Az oltás volt az egyik legfontosabb kérdése a most zárult évnek számomra, hiszen a kezdetekben nem szerettem volna beoltatni magam. Később az oltások technológiáját megismerve döntöttem annak felvétele mellett. A januári, kezdeti bezártság után odáig jutott az évem, hogy az év végén már együtt tölthettem a családommal az ünnepeket. Nagy hangsúlyt fektettem egész évben a vitaminokra és az egészséges életmódra, amelyet a jövőben is folytatni fogok. Az aktív mozgás az életem minden napjának része a szabad levegőn, forgalomtól mentes területeken. A 2021-es esztendőben nagyobb hangsúlyt fektettem a fertőtlenítésre és a betegségek megelőzésére. Ennek leghatékonyabb módszerét az ezüstkolloidban látom, amelyet mindennap használok a vírusok és egyéb kórokozók ellen.”
 

Várja a hangversenyeket 
 

„A most kezdődött évre vonatkozóan azt várom a legjobban, hogy vége legyen a járványnak, mert a korlátozásokat nem viselem jól, ezzel a korosztályom is így van, hiszen sokakkal beszélgetünk erről. Nagy várakozással tekintek az ötvenéves aranydiploma-átadómra, hiszen már tavalyelőtt volt az ötvenedik évfordulója, hogy végeztem az egyetemen. Nagyon várom a hangversenyeket, így elhatároztam, hogy a 2022-es évben több időt fogok erre a szórakozásomra szakítani. A korábbi években úgy harminc hangversenyre is elmentem, az idén újra tervezem, hogy visszatérek a hangversenytermekbe” – mondta az Észak-Magyarországnak Nagy Imre.
 

(A borítóképen: Nagy Imre nagyon szeret kirán­dulni)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában