előadás

2021.11.22. 13:00

Vadászat az altemplomban

Várja a közönséget KulturSzett programjuk következő előadására a Balázs Győző Református Gimnázium.

November 26-án, pénteken este 6 órától a Győri kapui Református Templom altemplomában Timothy and The Things: Vadászat című kortárstánc előadása tekinthető meg a Budapesti Kortárstánc Főiskola közreműködésével. A belépés ingyenes.

Szereplők: Déri András, Kelemen Patrik, Várnagy Kristóf, zene: Varga Vince, fény: Pete Orsolya, koreográfus: Fülöp László, jelmeztervező: Kasza Emese, Mei Kawa

Az előadásról:

„Három férfit látunk a színpadon. Alakváltó figurák. Talán haverok. Talán testvérek. Nem sok közös van bennük, de igyekeznek erről nem tudomást venni, ha már egymásra lettek utalva a semmi közepén. Próbálnak közel kerülni egymáshoz, és mindeközben kellően biztonságos távolságot tartani a másiktól. Szociális lények, de makacsul önállóak, függetlenek és bizonytalanok bizalmatlanok. Mert ha valamivel óvatosan kell bánni, az a kötődés. Vagy legalábbis veszélyes. A vadászat mint az emberek közötti kapcsolat lehetséges módja kerül a középpontba. Játszanak. Játékuk néha könnyed, csintalan, néha véresen komoly. Az egyik pillanatban szívfájdítóan agresszívak és kegyetlenek, a másikban támogatják és segítik egymást.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában