Adventi időszak

2021.11.25. 15:00

A korcsolyapálya már elkészült

Kigyúlnak az ünnepi fények, igazi adventi hangulat fogadja az encsieket és a városba látogatókat a hétvégén.

Encs. Érdemes lesz szombaton kilátogatni Encsen a Millenniumi parkba, hiszen új ünnepi díszkivilágítás, korcsolyapálya, ingyenes koncertek és adventi vásár várja majd az érdeklődőket. “Remélem egy igazán csodálatos élménnyel tudjuk az idei ünnepekre megajándékozni az encsieket! “, írta Mikola Gergely polgármester a közösségi oldalán.

Hírül adta azt is, hogy a parkban már összeállították a korcsolyapályát, elkezdték kihelyezni az ünnepi díszkivilágítást, a park teljesen körbekerítették, és a következő napokban minden előkészülettel végeznek, hogy szombattól igazi ünnepi hangulatot varázsoljanak városban.

November 27-én 16.30-kor kezdődik az ünnepélyes megnyitó, majd felgyúlnak az ünnepi fények, miközben adventi dallamok szólnak a Fourtissimo Fúvószenekar jóvoltából. 17.45-kor kezdődik Kocsis Tibor koncertje, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Advent első vasárnapján, november 28-án 16 órára a polgármesteri hivatal parkjába várják az encsieket, ahol meggyújtják az adventi koszorún az első gyertyát. Az ünnepi műsort az Encsi Csoda-Vár Bölcsőde és Óvoda, valamint a Csodavári-Csicsergő Tehetség Műhelyének növendékei szolgáltatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában