Szimbiózis Alapítvány

2021.09.30. 12:40

Tandemben a munkáért

Az alapítványnál már húsz éve dolgoznak a városban és a térségben élő megváltozott munkaképességűek és hátrányos helyzetűek felkarolásán.

Fotó: Bujdos Tibor

Projektzáró konferenciát és díjátadó ünnepséget rendezett a miskolci Szimbiózis Alapítvány az öko-parkként és szociális farmként is működő Baráthegyi Majorságban.

A rendezvényen bemutatták a „Munkára fel! pályaorientációs társasjáték fejlesztése” című programjuk eredményeit, valamint a szintén pályázati támogatással megvalósult Tandem projektet, amelyekről két rövidfilmet is megtekinthettek a jelenlévők.

A programokban részt vállaló munkáltatókat a „Dobbantó díj 2021” elnevezésű elismerésben részesítették. A díjakat ünnepélyes keretek között Papp Ágnes, az Értelmi Fogyatékosokat Szolgáló Társadalmi Szervezetek és Alapítványok Országos Szövetségének elnöke adta át.

A meghívottak ezt követően lehetőséget kaptak a majorság bejárására, valamint interaktív játékbemutató keretében megismerhették a Munkára fel! társasjátékot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában