Koncert

2021.08.30. 07:00

„Mindenki szívében van egy dallam”

Zenei eszközökkel segítenek a gyerekek és fiatalok szociális problémáin.

Közel kétszáz helyszínen, több mint 3000 gyermek bevonásával zajlik a Belügyminisztérium Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatósága által tavaly útjára indított Szimfónia Program – „Mindenki szívében van egy dallam” című projekt, amely zenei eszközökkel segít a gyerekek és fiatalok szociális problémáin csoportos és egyéni zenetanítás útján. A program első sajtónyilvános zárókoncertjét Göncruszkán tartották pénteken a Talentum Református Tehetséggondozó Általános Iskola és Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola közösségi termében.

Az eseményen részt vett Langerné Victor Katalin társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár, a Belügyminisztérium részéről, Andó Pál, az Észak-Magyarországi Társadalmi Esélyteremtési Igazgatóság igazgatója, Sohajdáné Samu Zsuzsanna lelkész és Kökény Tamás nagybőgős, a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató verseny második évadának győztese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában