előadás

2021.07.11. 17:00

Nyári színház és muzsika Encsen

Hegyi Erika

A népszerű színésznő idegösszeroppanással, súlyos állapotban kerül a pszichiátriára.

Encsen felpezsdül a nyári, kulturális élet. Július 16-án pénteken este 9 órától nyári színházi előadásra hívja a közönséget az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár. A Millenniumi Parkszínpadon a Pódium Színház zenés vígjátékán szórakozhat a közönség. Az előadás címe: Egy bolond hármat csinál.

Szereposztás:

Csallósi Zsuzsa – Baednai Natália

Hauzentróger Jácint – Várkonyi András

Hauzentróger Hugó – Harsányi Gábor

Csing-Csang – Pallós Tibor

Rendező: Bednai Natália

Erről szól

Egy kis ízelítő a darabból: „Csallósi Zsuzsa, a népszerű színésznő idegösszeroppanással, súlyos állapotban kerül a pszichiátriára. A két pszichológus professzor Hauzentróger Hugó és Hauzentróger Jácint veszi kezelésbe. Az ideggyógyászokról (akik maguk is kezelésre szorulnak) kiderül, hogy mindketten régi rajongók és plátói szerelem fűzi őket az ismert színésznőhöz. Megállapodnak, hogy közösen hozzák vissza a színpadra a neves komikát. Hipnózis alá vetik. Kiderül, hogy a művésznő súlyos abuzálás áldozata, amit nem tud feldolgozni, és ez olyan traumát okozott neki, hogy képtelen színpadra állni, közönség elé lépni.”

Zenés esték

Szintén Encsen július 23-án tartják a Zenés Nyári Esték első előadását este 9 órakor. A fellépő Schultz Gellért lesz. A helyszín az Encsi Művelődési Központ belső udvara, a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában