Gazdit keresünk

2021.07.21. 15:00

Manka, Doki és Pami nagyon várja szerető gazdáját

Ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) gazdira váró lakóiból mutatunk be hármat.

Detzky Anna

Forrás: MÁSA

A menhely Facebook-oldalán minden gazdikereső négylábú megtekinthető. A leendő örökbefogadóktól egy bemutatkozó levelet kérnek e-mailben vagy oldalukra üzenetben küldve. Időpont-egyeztetést követően a kiválasztott kutya vagy cica meglátogatható a menhelyen. A kutyákat csipelve, oltva, oltási könyvvel, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 15 ezer forint. További tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető az alábbi számon: 30/232-1890.


Manka nyolcéves, nagy testű, keverék szuka. Kedves, cukiskodó, emberbarát kutyus, aki imádja a vizet. Más kutyákkal szemben azonban domináns, de ez csak akkor okoz gondot, ha ezt a másik eb nem viseli el. A nyulakat, csirkéket, macskákat üldözi, inkább egyedüli kedvencnek ajánlott.


Doki hétéves, nagy teremtű, keverék kan. Tavaly óta lakik a menhelyen, mert költséges betegségének kezelését gazdija nem tudta vállalni. Azóta meggyógyult és kiderült, hogy nagyon barátságos, kedves kutyus, csak egy jó gazda hiányzik neki, ahhoz, hogy biztonságban érezhesse magát.


Pami hatéves, nagyobb méretű, keverék szuka. Egyike azon menhelylakóknak, akiknek hosszú gazdis évek után kellett visszatérnie a MÁSA-hoz. Nyugodt, kedves kutyus, mindenkivel jól kijön, emberekkel és a többi kutyával egyaránt. Szökésre hajlamos, így új gazdijának jó kerítéssel kell rendelkeznie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában