Városnapi programok

2021.07.29. 08:00

Jól sikerült ünnepi barangolások Szendrőn

A városnaphoz kapcsolódva volt lehetőség túrázni, futni, kerékpározni, kenuzni is.

Fotó: Olvasónktól

A városnapok alkalmából rendezte a szendrői városi sportkör természetjáró szakosztálya a járványhelyzet miatti szünet utáni első eseményét. A szabadidős programon, ahol túrázni, futni, kerékpározni és túrakenuzni lehetett, több mint 200 résztvevő állt rajthoz. Többen voltak, akik két mozgásformát is kipróbáltak.

Nagyon jó volt a hangulat, mind a szervezők, mind a résztvevők részéről. Mindenki örült, hogy ismét lehet szervezett teljesítménytúrán részt venni. A sportolók közül sokan a célba érést követően maradtak a városnapi rendezvényen is.

A nyáron a szendrői természetjárók a turistautakat újítják, és készülnek az október 2-án esedékes következő rendezvényükre, a 17. Szendrő körül gyalogszerrel túrára.

Őszig sem maradnak program nélkül a Szendrőbe látogató kirándulók.

Addig is ajánlják a bármikor szabadon teljesíthető GeoGo-túrákat – 50, 25 és 15 kilométeres gyalogos távokat vagy a túrakenus távokat –, illetőleg a Bebek Portya túramozgalom teljesítésére buzdítják a természetjárókat.

(A borítóképen: Sokakat vonzott a túrázási lehetőség)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában