Gyermeknapi kívánság 2021

2021.06.10. 19:45

Laura közelebb került a nagy álmához

Újabb gyereknapi kívánságot teljesített az Észak-Magyarország a Hejőmenti Lovaspark közreműködésével.

Apagyi Beáta

20210603 Hejőmenti fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Gyermeknapi kívánság - Hejőmenti Lovasparkban.

Fotó: Kozma István

Ezúttal Fazekas Laura álma teljesült, ami nem volt más, mint hogy nyeregbe pattanhasson. Laura imádja a lovakat, vágya, hogy díjugrató váljon belőle, illetve a későbbiekben szeretne majd versenyeken részt venni és eredményesen szerepelni. A kislány édesanyja, Tímea elmondása szerint nincsenek lovas felmenők a családban.

– Édesapám ugyan rajongott az állatokért, tartott lovakat is, de sajnos Laura őt már nem ismerhette meg, viszont úgy tűnik, öröklődött az érdeklődés. Nagyon ügyesen ült a lovon, szépen követte és teljesítette a feladatokat. Támogatni fogjuk a jövőben, ha valóban ezt szeretné csinálni – hangsúlyozta.

Az élménydús napról kérdezve a kislányt így válaszolt: „Számos feladatot kellett teljesítenem a kiválasztott lovon ülve, akit egyébként Alkonyatnak hívtak. Nagyon jól éreztem magam, anyukám megígérte, hogy a nyáron még visszamegyünk néhány alkalommal a lovasparkba.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában