gyermeknap

2021.05.28. 19:00

Gyermeknapi kisvonatozás olcsóbban

Kedvezményes napijeggyel utazhatnak a gyerekek a LÁÉV és a PÁÉV kisvasútjain hétvégén.

A gyermeknapi hétvégén, május 29-én és 30-án minden 14 év alatti gyermek kedvezményes napijegy váltására jogosult a Lillafüredi és a Pálházi Állami Erdei Vasúton, amellyel korlátlan számú utazást kezdeményezhet a kisvasúton, az adott napon. Az akció csak felnőtt kísérő jelenlétében vehető igénybe, az életkor igazolása mellett. Egy kísérő maximum három gyermek számára válthat kedvezményes jegyet – tájékoztat az Északerdő Zrt.

A társaság ezzel az akcióval a gyermekes családok karanténidőszak utáni szabadtéri kikapcsolódási lehetőségeit is segíteni kívánja. A fokozatos enyhítésekkel összhangban, a Pálházi Állami Erdei Vasút vonalán május 29-től visszaáll a megszokott nyári menetrend. A vonatok innentől hétköznapokon is közlekednek, valamint beindul a késő délutáni járatpár is. Az Északerdő Zrt. ezzel csúcsidőben napi 5 vonatpárral szolgálja az utasokat a zempléni kisvasúton. A LÁEV vonalán azonban továbbra is rendkívüli menetrend van érvényben – a vonatok a pályafelújítás miatt csak Miskolc-Dorottya utca és Lillafüred között közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában